Logo
Печат на тази страница

От какви аксесоари за декорация се нуждаете?

Имате идея за аранжировка, която искате да реализирате? Планирате да декорирате дома си, но все още търсите своето вдъхновение? А знаете ли, че аксесоарите за декориране ще Ви помогнат да визуализирате и най-смелите си проекти?

Когато се чудите откъде да започнете, не се притеснявайте! В тази статия ние, от Elegantz Deco, ще Ви запознаем със съветите на нашите флористи. С тяхна помощ, и най-трудните задачи ще се превърнат в приятно занимание.

Откъде трябва да започнете?

Най-често срещаната грешка е закупуване на материалите, още преди идеята Ви да е напълно оформена и систематизирана. Резултатът е закупуване на различни аксесоари, от които ще използвате една малка част. За да избегнете това, ние Ви съветваме да си съставите план като отговорите на няколко въпроса:

  • Каква е целта на декорацията? – Може би клиент Ви е поръчал да направите цветна аранжировка, трябва да опаковате подарък за близък приятел или искате да освежите дома си и да му добавите много цвят.
  • За кого е предназначена? – когато става въпрос за декорация за дома е важно да се съобразите с интериора и предпочитанията на собственика му. Когато става въпрос за аранжировка от цветя или подарък, от значение са поводът и интересите на човека, за когото е предназначена.
  • Каква е темата? – всяка декорация има определена тема и концепция, към която трябва да се придържате. Не забравяйте подробно да се запознаете с предпочитанията на получателя и да наблегнете на любимите мотиви и тонове. Например - децата обичат светът да е изпълнен с цвят и веселие. За декорация на детска стая, добра идея би било да изберете любимите им герои от анимационните филмчета.
  • Какъв е бюджетът? – някои хора предпочитат да се придържат към по-бюджетни решения, докато други са готови да вложат много средства в дома си. Когато създавате нещо лично за Вас, трябва да помислите внимателно колко средства сте готови да вложите в него.
  • Какъв е сезонът? – когато искате да ползвате свежи растения, а не изкуствени или вечни рози, трябва да се съобразите с времето и сезона. Някои цветя, като лалета, са по-разпространени пролетта, когато е сезонът им, а през другото време са трудни за откриване.

Препоръчваме Ви да записвате отговорите си на лист. Ще Ви бъде по-лесно да нарисувате или направите груба скица на своята аранжировка. Това ще Ви помогне да определите концепцията и по-лесно да изберете нейния стил и материалите, които ще са необходими.

От какви материали може да се нуждаете?

  • След като сте определили целта и вида на декорацията, в нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от:
  • Скандинавски мъх – пренесете свежестта на природата във всяка аранжировка или декорация. Със неговия естествен вид ще добавите много текстура и красота.
  • Хартии, панделки и шнурове – не се страхувайте да реализирате и най-сложните си идеи. Предлагаме Ви голямо разнообразие от аксесоари в различни цветове и мотиви.
  • Дървени щипки и фигурки – идеални за декориране на цветя и допълнение към подаръци. С тях ще придадете на всяка декорация много настроение.
  • Подложки за саксии – защитават повърхностите от нежелани следи и влага от растенията.
  • Поздравителни картички, изработени от различни материали – хартия, дърво и други. Какво би бил един подарък без красив завършек? С картичката не само ще напишете красиво послание, а и ще допълните визията на подаръка.
  • Декоративни аксесоари – морски миди, декоративни плодове и много други.

Това са само част от нашите аксесоари за декорация. Открийте всичко необходимо още сега като поръчате през нашия онлайн магазин или на телефон: 0700 19 112.

 


Последна промяна: Сряда, 26 Юли 2023 11:58
internetreklama

Автор



Влезте, за да коментирате

ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
© Elegantz Ltd. www.elegantz.bg Всички права запазаени...