Logo
Печат на тази страница

Какви модели керамични кашпи са подходящи за декорация на дома Ви?

Приключихме с проектирането и декорирането на градината! Време е да носим вниманието си към най-специалното кътче – нашия дом. Той е много повече от четири стени, в които прекарваме времето си.

Затова е важно не само да имате основното обзавеждане, а да вложите душата и индивидуалността си при декорацията.

А какъв по-добър начин да освежите интериора от красотата на цветята? В тази статия отново ще обърнем внимание на керамичните кашпи и ще Ви запознаем с нашите продукти.

Как да изберете правилните саксии?

Половината от удоволствието от градинарството на закрито е да решите в каква саксия да отглеждате своите растения. В нашия онлайн магазин можете да откриете голямо разнообразие от модели в различни цветове, форми, модели и дизайни. Затова не се страхувайте да изберете стила, който ще допълни по най-добрия начин Вашия интериор.

Минимализмът е на мода!

Понякога не е нужно да залагате на сложни форми и хиляди декоративни елементи, за да получите неповторим резултат. Внесете много стил и елегантност във всяка стая с едноцветни саксии със семпъл принт. Този модел се съчетава идеално с всички видове растения и не привлича вниманието, давайки възможност на цветята да изпъкнат.

Контраст от цветове!

Едно от предимствата на керамиката е, че малките акценти напълно могат да преобразят всяко помещение. Най-добрата комбинация е саксия, която по дизайн и цвят напълно контрастира на цветовете в стаята.

Например керамичните кашпи с форма на животни и съчетание от няколко тона са интересен вариант за домовете, решени в тъмни и студени нюанси. С тях може да добавите изцяло нов цвят и да вдъхнете много живот и свежест. Формата на саксиите добавят нотка деликатност, но не са твърде смели като дизайн.

Геометрични вдъхновения.

geometrichni keramichni kashpi

Моделите в геометрични форми са отличен избор за кактуси. Линиите създават положителна енергия, усещане за движение и текстура в дизайна. Това е причината да са толкова предпочитани при декорацията на интериора в повечето европейски страни.

Тази тенденция не е нещо ново. Тя датира още от Древна Гърция, когато са поднасяни дарове, за да помолят Боговете да ги дарят с много късмет и успех в живота. Затова можем да заявим с увереност, че едва ли тези саксии някога ще излязат от мода.

Нашите флористи Ви препоръчат да не се водите от общопознатите стандарти. Позволете на въображението си да Ви отведе на едно ново приключение, изпълнено с различни шарки и форми. Само така ще създадете един уютен дом, където малките растения като кактуси и сукуленти ще бъдат очарователните акценти.

Не чакайте повече! Поръчайте своите керамични кашпи още СЕГА през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: 0700 19 112.

Нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат да направите правилния избор. Разполагаме с възможност да Ви предложим и саксии на едро със специални условия за търговците.

 

 

 

 

 

 


Последна промяна: Сряда, 10 Май 2023 11:24
internetreklama

Автор



Влезте, за да коментирате

ВХОД | РЕГИСТРАЦИЯ
© Elegantz Ltd. www.elegantz.bg Всички права запазаени...